x 

İade Değiştirme ve Geri Ödeme Koşulları

Mutfakmerkezi.com da satılan ürünlerin iade edilmesi şu koşulların sağlanması durumunda mümkün bulunmaktadır;

İade Süresi:

İade işlemi teslim tarihinden itibaren en geç 14 gün içinde gerçekleştirilmelidir.

Değişim Süresi :

Hiç kullanmadığınız yeniden satılabilirliğini yitirmemiş ürünleri aradaki fiyat farkını ödeyerek ve nakliye bedellerini karşılayarak 3 ay içerisinde değiştirmeyi taahhüt ediyoruz. Sorularınız için arayabilir 0212 2370749 , aşağıdan yazabilir veya e-posta gönderebilirsiniz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.  

İade veya değişimi talep edilen ürün orijinal ambalajı bozulmamış, kullanılmamış ve eksiksiz şekilde ve varsa tüm aksesuarları ile hasarsız Mutfakmerkezi.com a teslim edilmelidir. Ürün mutlaka kullanılmamış ve yeniden satılabilir konumda bulunmalıdır. Ambalajı açılmış, kullanılmış, tahrip edilmiş ve benzeri şekildeki ürünlerin iadesi veya değişimi kabul edilmez. Mutfakmerkezi.com tarafımıza ulaştırdığınız üründe ve ambalajında herhangi bir açılma, bozulma, kırılma, tahrip, yırtılma, kullanılma ve benzeri durumların tespit ettiği hallerde ve ürünün müşteriye teslim edildiği andaki hali ile iade edilememesi halinde ürünü iade almayacak ve bedelini iade etmeyecektir. Sorularınız için arayabilir 0212 2370749 , aşağıdan yazabilir veya e-posta gönderebilirsiniz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 

Size ulaştırdığımız ürünleri teslim almadan önce kargo / ambar yetkilisi önünde açıp kontrol ediniz. Eğer üründe herhangi bir zarar varsa kargo / ambar görevlisine tutanak tuttururarak bize bildiriniz. Ürün teslim alındıktan sonra kargo firmasının görevini tam olarak yerine getirdiğini kabul etmiş olduğunuzu unutmayınız. Sorularınız için arayabilir 0212 2370749 , aşağıdan yazabilir veya e-posta gönderebilirsiniz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 

Ürün müşteriye ulaştıktan sonra ortaya çıkabilecek arızalar için, üretici firmanın yetkili servislerine başvurulmalıdır.

Geri Ödeme:

Ürünün iade koşulları ve satış sözleşmesine uygun şekilde iade faturası kesilmiş şekilde tarafımıza ulaştırılması halinde 10 iş gününü geçmeden ödeme tutarınız kredi kartı hesabınıza (Kredi kartına ürün iade bedeli bankanızca değişiklik gösterebilmektedir - Mutfakmerkezi.com dan iadeniz 10 iş günü içerisinde yapılmaktadır) veya havale - EFT yaptığınız hesaba iade işlemi gerçekleştirilecektir. Sorularınız için arayabilir 0212 2370749 , aşağıdan yazabilir veya e-posta gönderebilirsiniz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 

İade veya değişim talebinizi açıklayıcı neden belirterek Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresi üzerinden mail attıktan sonra 0212 2370749 - 0212 2370750 - 0212 2370751 - 0212 2370759 numaralı telefonlarımızdan birini arayarak bize bildirebilirsiniz.

Nakliye - Kargo:

Yukarıdaki koşullar dahilinde iadesi gerçekleştirilmeyen ürünlerin iadesi / değişimi ile ilgili tüm masraflar ALICI tarafından karşılanacaktır. İade / değişimi yapılacak ürünlerin gönderimi anlaşmalı kargolarımız veya ambar ile yapılacaktır.

DİKKAT: İade ve Değişim talebi sebebiyle Mutfakmerkezi.com a ulaştırılacak ürünlerin nakliye ve benzeri bütün bedelleri ALICI'ya aittir

Sorularınız için arayabilir 0212 2370749 , aşağıdan yazabilir veya e-posta gönderebilirsiniz Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. 

Yorumlar (0)

0 oy üzerinden 0 / 5 olarak değerlendirildi

Sorunuzu veya isteğinizi aşağıdan yazabilirsiniz

  1. . .
Oyla:
0
Ek Dosyaları (0 / 3)
Konumunuzu Paylaşın
Aşağıdaki görselde görüntülenen metni yazın
Henüz bu ürüne sorulmuş bir soru yok